sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Varoitus!!

Ihan näin varoituksen sanana tämä blogi muuttuu nyt väliaikaisesti minun ja Shaddyn cossin teko ahdistus blogiksi. Jos aihe ei kiinosta sinua etkä ole tulossa Desuconiin kannattaa palata asiaan Desun jälkeen.

Tein tässä jälleen jänniä havaintoja. Desuun on enää 4 päivää!!!!! Ja ongelmia on paljon.

1) Tilasin conia varten kuusi pakettia joista on saapunut kolme. Kaksi Suomesta ja yksi peräti saapui odotettua aiemmin Isosta-Britanniasta itseasiassa ensimmäisenä. Tuolla jossain on vielä seilaamassa kaksi pakettia Kiinasta ja yksi Suomen paketti. Onneksi keksin Kiinan peruukille mahdollisen korvikkeen! Tosin Lahden kauppojen tarjonta voi vielä vesittää sen.

2) Ompelu on tolkuttoman hidasta!!! Onneksi paita alkaa olla pian valmis! Enää hiat, vetskari ja koristeet + housujen kuminauhat pitää säätää. Sitten pääsen askartelemaan urakalla. Onneksi sunnuntain asu on jo kasassa paitsi että siitä puuttuu enää noita postissa tulevia pikkuosia, joiden puuttuminen ei kaada koko asua.

3) Kuumaliima patruunoiden loppuminen koko lähialueelta.
Saan niitä ehkä vasta tiistaina jos ovat saaneet lisää kauppoihin. Jos eivät niin huonosti menee.

4) Kaikki sahamme ovat mystisesti kadonneet.

5)Paikallisten kauppojen kyvyttömyys myydä oikeanlaisia korvakoruja. Lisäksi korvakorujen kiinnitys korviini on ongelmallista reikien puuttumisen takia.

Lisäksi iskä vaatii että käyn joka päivä tiiraamassa sen kasveja pellolla, joten aika on kortilla!

-Ihmesusi-

P.s. Ettei kukaan osaisi siirtää Desua viikolla?

2 kommenttia:

  1. Ei tarvitse siirtää desua viikolla, jos tekee töitä yötä päivää ;) Yhdet yöunet sinne tänne ei paljoa haittaa, koska cossi on saatava valmiiksi hinnalla millä hyvänsä. Onneksi en tee desuun uutta cossia ;D

    VastaaPoista
  2. Mua masentaa en ole ikinä päässy mihinkään coniin enkä pääsekkään patsi aikuisena luultavasti ellei äiti edes kerran päästä mua sinne tässä näin :( toisilla conimasennus mulla on conittomuusmasennus

    VastaaPoista