perjantai 6. kesäkuuta 2014

Desucon on tulossa!!!!

Kuten otsikko kertoo Desucon on pian täällä! Minä ja HopeaKuu noustaan junaan huomenna  jo 7:39 aamulla Ylivieskasta. (tosin juna on aika varmasti myöhässä) Riihimäellä sitten junan vaihto ja kohti Lahtea! Toivottavasti emme ole ihan kuolleita kaikesta matkustamisesta! (Shaddy joutuu nousemaan ylös paljon myöhemmin, koska tulee junaan vasta Seinäjoelta!!!!) Jos olet tulossa kyseiseen tapahtumaan ja haluat bongata meidät, tästä löydät meidän kaikkien tuntomerkit.

Ihmesusi:


Perjantai:


Perjantaina tulen ihan vain arkivaatteissa. Silloin minut tunnistaa parhaiten vihreistä etuhiuksista ja aivan tolkuttoman isosta rusetista. Päälläni mahdollisimman värikkäät vaatteet. Lisäksi olen pitkä olento.

Lauantai:
Kyary Pamyu Pamyu PonPonPon. Olen näköjään laittanut korvakorun väärään korvaan....
Mutta peruukki ehti!!! Kiitos kaikille lähettämästänne positiivisesta energiasta!! :3 Cossi valmistui sopivasti muutama tunti sitten. Ja joo se on aivan kamala mutta koittakaa kestää.



                                                                         Sunnuntai:


Sunnuntaina minut luulisi tunnistavan suht helposti tästä uniikista lolita mekostani. Olen itse sunnitellut mekon ja äiti ompeli sen minulle rippijuhliini. Se on niin suloinen ja täynnä ihania yksityiskohtia!!! Olen muuten super pitkä tässä asussa, koska olen muutenkin pitkä ja jalassa korokepohja korkkarit! Tähän asuun saattaa tulla vielä hiuslisäkkeet ja laukku, jos ne ehtivät ajoissa. lisäksi hiukset tuevat nolemaan vähän paremmin. Mutta suurinpiirtein tuolta näytän.


Mukaan nukeista tulevat Luna ja Minto-Chan.


ShadowReflection

Ketään tuskin oikeasti kiinnostaa, miltä näytän, mutta Unko-Sama eikun Hattara eikun Ihmesusi käski runoilla tänne jotain, joten teen sen.

Perjantai
Oma ihastuttava pienikokoinen itseni. Parhaiten minut taitaa tunnistaa pään päällä keikkuvista punamustista silmälaseista ja 
tälläisesta laukusta, sekä tietenkin hienosta hieman ylisuuresta asusteestani, joka on jo esitellyt itsensä.

Lauantai ja sunnuntai

Cossaan luultavasti
Tätä tuolleen tai fem! -versiona, jos peruukki tuottaa ongelmia. Jos on erittäin kuuma keli, pompin varmaan omana itsenäni, koska en halua illalla leikata asua pois päältäni ja säästän Ihmesuden kuninkaallista hajuaistia.

HopeaKuu

Ikävä kyllä Hopeakuu ei ehtinyt pistää tänne tuntomerkkejään! 


Mutta koittakaapa löytää meidät ja tulla juttelemaan!!! Nyt pitää mennä nukkumaan kun on herätys viideltä.





Ihmesusi, Shaddy & HopeaKuu

5 kommenttia:

  1. Oiii Kyary! Olemme näköjään aika samanlaisia... Taisimme olla aika samaa ikäluokkaa, lolitoja ja pidämme Kyarysta. Olisi kivaa tutustua paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyary on varmaan lempiartistini!!!!:D
      Tutustun mielelläni samankaltaisiin ihmisiin! ;)

      ihmesusi1@gmail.com

      Poista
  2. Voi ihana cossi kuolen sen ihanuudelle. Kyary on minunkin ehdoton suosikki;)
    T. Ninja-sieni, uusi lukijasi

    VastaaPoista
  3. Mistä hommasit Lauantain ja Sunnuntain kengät<3
    T. Ninja-sieni

    VastaaPoista