lauantai 14. kesäkuuta 2014

Zakuron customointi

Sain Zakuron syntymäpäivälahjaksi mummultani viime kesänä. Nukke päätyikin sitten odottamaan liiman ilmestymistä. Mutta kun sitä liimaa ei vaan kerta kaikkiaan näkynyt, päätin sitten talvilomalla, että nyt on aika customoida tämä neiti! Se liima tietenkin ilmestyy nyt heti kun neiti tuli valmiiksi... Toivottavasti runsas hiuslakka pitää liiman poissa! Aika jännä, että keräilykokoelman samanlainen Venus on hirveä liimapää.

Olen nyt koko kevään aina silloin kun on ollut vähän aikaa, työstänyt Zakuroa ja tulikin sopivasti valmiiksi kevätkiireiden alkaessa! Postauksen teko jäikin sitten vähän sivummalle ja eiköhän koulukiireiden jälkeen alkanut Desukiireet!!! Mutta nyt Zakuron customointi!

Aloitin projektini tästä järkyttävästä Barbien tissimekosta! Totesin, että kangas on kaunis ja juuri sopiva tarkoituksiini, joten ratkoin helman irti tuosta järkyttävästä yläosasta. Se oli kyllä muutenkin jo irtoamassa, mutta meneepähän nyt hyötykäyttöön!

Sitten olivatkin vuorossa uudet kasvot.

Otin kasvot pois hellävaraisella kynsilakanpoistoaineella.

Taas tuli jotenkin jännästi vähän kierot silmät! En varmaan koskaan opi tekemään samannäköisiä silmiä!
Kasvoissa ajatukseni oli saada ne näyttämään siltä, kuin ne olisivat vain kasvaneet kiinni Zakuroon. En kyllä tainnut onnistua siinä, mutta sama se.

Kulmakarvat ovat tuollaiset jännän köynnösmäiset.

Toisellapuolella köynnökset ovat jostain syystä haaleammat???

Minä halusin Zakurolle tällaiset köynnöskengät ja Aave Marian TOPModelista löytyi sopiva malli.

Koska olen ihan tolkuttoman surkea maalaamaan, tein vähän pelkistetymmän version.

Tällaisena välikevennyksenä Aave Maria asetteli Pullipit jotenkin todella hienosti.
Vasemmalta oikealle:
Aave Marian Meru, minun neitokaiseni ja kaverini Miku Lol version, joka on minulla Ginan tapaan hoidossa. Tosin neiti lähtee varmaan kohta takaisin kotiinsa, kunhan saa obitsunsa ja uuden peruukin.


Jaaa nyyyyt!!!!! Valmis Zakuro!!!!









Tadaaa!!!

Lisäsin vielä noihin köynnöksien risteyskohtiin pinkit ovatko nuo nyt jotain nappeja. Ja kukat sivuille.

Neitokainen sai myös siivet ja uudet korvat.

Nukkakohdan peitin sitten kukkasilla.

Kädet sitten saivat tuollaiset kukkaset.

Neitiä on todella hankala kuvata noiden pinkkien osien takia. Heijastavat koko kuvan jotenkin pinkiksi.

Zakuro pölli Barbeilta myös tuon mekko/takki/viitta/minkälieneen lisäksi myös hameen. Jouduin vähän pienentämään vyötäröä, että se pysyi Zakuron päällä. Lisäksi asukokonaisuuteen kuuluu vaarilta pöllitty pinkki nauha. Korvakorut ovat Basic Venuksen ja tuo pinkki on itsetekemäni.






Zakuron nimi tarkoittaa Granaattiomenapuuta. Otin nimen vain Tokyo Mew Mew -mangasta sen kummemmin miettimättä. Nyt kävin sitten katsomassa, että ne ovat Zakuron hiusten vihreitä pieniä puita tai pensaita,jossa on pinkkejä hedelmiä. Eli juuri samat värit kuin Zakurolla!!! Nimi on enne!

Inspiraatio customiini lähti itseasiassa yhdestä unestani. Siinä sitten oli Zakuron näköinen olento ja niinpä päätin sitten customoida Zakurosta sen olennon näköisen. On aika mielenkiintoista nähdä unen hahmo todellisuudessa!

Koska olen erityisen ylpeä Zakuron kampauksesta tehtyäni sitä kokonaisen päivän, voisin osallistua Kentsun kampauskilpailuun. Kampauksen nimi on Granaattiomena.




Kokeilinpa huvikseni elokuvajuliste-tehostetta.

Zakuro takaa päin.






No niin kommentteja? :D Mitä mieltä olette Zakuron customista?




-Ihmesusi-

14 kommenttia: