torstai 10. lokakuuta 2013

Uudet neitokaiset

Nyt pääsette näkemään uudet neitini ja kuulemaan vähän suunnitelmiani heidän suhteensa. Pahoittelut kuvat ovat huonoja ja kiireessä otettuja.

Eli kyseessä ovat Scaris Draculaura ja Dance Glass Howleen.

Howleenin ostin jo Tampereen reissulla. Mutta yleisen Tracon väsymyksen takia paketti jäi avaamatta. itselläni ei ollut rahaa nukkeen tuhlattavissa. Voi sitä tunnetta kun haluamasi nukke on nenäsi edessä etkä voi ostaa sitä!!!!! Onneksi kummitätini suostui ostamaan sen minulle myöhästyneeksi synttärilahjaksi!!

Tämän ostin viime viikonloppuna kun Partioreissulla tarjoutui tilaisuus pyörähtää  nukkekaupoilla.
Olin jo lähdössä kun satuin vilkaismaan jonnekkin Jumalan hylkäämään hyllyn nurkkaan. Luulin ettei noita enää oikein löydy kaupoista.

Tämän neidin aion customoida vasta kun löydän hänelle kaksosen. Minulla on jo jonkin aikaa muhinut suunnitelma kaksosista. Päätin sitten toteuttaa suunnitelman Howleeneille. Valitettavasti Howleenit ovat katoava luonnonvara...

Draculaurasta aion todennäköisesti tehdä seuraa Eowenille eli nukkuvan. Tämän Draculauran kokonaiskuva on jotenkin pehmeämpi kuin Picture Day Draculaurani.

No mitäs mieltä olette?


Syyslomani on tuossa viikon päästä ja aion ehkä customoida Zakuroa, Picture Day Draculauraa ja Scaris Draculauraa. Vaikka he kyllä joutuisivat pomppimaan kauan ilman vaatteita, sillä Eowenin jälkeen vaatetus jonossa ovat Marie, Prinsessa Fuyu, Miki ja Sheeta. Vosin tietty yrittää ommella jotain itsekkin.

Yurasta vielä sen verran, että kunhan olen saanut viinen ja miekan valmiiksi, hän on valmis!!!!




9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Valitettavasti saat odottaa aika kauan! :( Mutta kyllä minä jostain sen toisen Howleenin kaivan!!!!! ;)

      Poista
  2. Awww, sulosia neitoja molemmat :-3
    Jeah, ihanaa taas saada nähdä kustomointia ! n u n
    Odotan tosiaan Roksin kanssa innolla että kaksoisneidit valmistuvat (kunhan löydät toisen Howleenin ! ;33)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat!!!
      Customointi on kyllä valitettavasti jäänyt vähemmälle!! :( Johtuu ajan puutteesta ja tästä vaatekriisistä. Toivottavasti löydän pian toisen että pääsette piinastanne!!! ;)

      Poista
  3. Mäkin voisin yrittää jotain ommella, jos saan kangasta ja hyvät ohjeet, koska mullon edelleen se monta viikkoa jatkunut ompeluvimma. Eikä vieläkään kangasta!!
    Vai etkö luota minuun (¬_¬)ノ

    -Shaddy-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno idea!! Kaksi ompelijaa olisi tosi hyvä juttu. Tämä nakujen rivi ehkä hieman pienenisi!! Mikäs sen parempi tapa purkaa ompeluvimmaa!!! ;) Kerro jossain kohtaa kenen vaatteita haluaisit ommella niin hommaan kankaat ja tarvikkeet.

      Poista
  4. Odotan innolla Yuran valmistumista! mistä aijot tehdä miekan?^^ itse olen kokeillut tehdä katanoita joskus silkkisavesta, eivätkä kestäneet-.-`` Ajattelin kokeilla seuraavaksi Fimo massaa:)
    Ihana idea thehdä howleeneista kaksoset! neideistä tulee varmasti oikein sievät;3 onnea nukkemetsästykseen!
    p.s hyvä tietää, että muidenkin customoijien projektit rullaavat välillä paikallan>.^
    ~Puro

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yura on valmis kunhan miekkka kuivaa ja saan sen maalattua!!! Tein miekan jostain huoneenlämmössä kuivuvasta savesta. Epäilen kyllä sen kestävyyttä. Jos ei kestä, Yura saa riehua pelkällä jouskarilla!!
      Kiitos!! :3
      P.s. Joo kyllä ne ainakin minulla suorastaan jämähtävät paikoilleen!

      Poista