lauantai 10. elokuuta 2013

En ole kuollut

Minua ei ole siis kauheasti näkynyt nukkeblogeissa viimeaikoina ja teillä on oikeus tietää syy. Eli cossini on pahasti vaiheessa ja Kokkocon on ensiviikonloppuna. Että siihen asti tulen todennäköisesti viettämään hiljais eloa.

Sitten toiseen aiheeseen. Koulut taitavat kaikkilla alkaa ensiviikolla. Minullakin koulubussi starttaa taas maanantaina. Olen huomannut että kovin moni nukkeilija on menossa tänä vuonna ylä-asteelle. Itse aloitan kylläkin jo kasiluokan. Mutta onnea kaikille tuleville Mokkereille/Mopoille/tai muille vastaaville!!! Koittakaa pärjätä!!! Älkääkä lopettako nukkeilua vaikka olettekin ylä-astelaisia!!! Hyvää lukuvuotta myös ihan vanhassa koulussaankin pysyville, luokalle jääneille ja muutenvaan koulua vaihtaville.
Hyvää koulunalkua ja lukuvuotta siis kaikille!!!! Nauttikaa myös täysillä viimeisistä lomapäivistänne!!!!



Terveisin:
Ihmesusi
ja
Nuket

19 kommenttia:

  1. Täällä Seinäoella koulut alko jo torstaina. Ei sitten yhtään tehnny mieli lähtä kylälle irvaileen muille!

    Juu, ja jos jostain kumman syystä tunnistit mut, niin älä kysy miksi mä täällä oon stalkkaamassa... I have no reason! *köh*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa. Joillakin on sitten tainnu koulut jo alkaa. Eipä tietenkään...

      Sulla taitaa olla kova ikävä mua, kun vaivaudut noin epätoivoisesti blogiini stalkkaamaan!!!! :P

      Poista
    2. Kyllä, itken joka yö itseni uneen kaivatessani sinun honteloa olemustasi, turhia juttujasi ja KH:n makkarasekoiluja.

      Poista
    3. No kiitos vaan tunnustuksesta! Mitä ihmeen mak.... Eikun jaa joo nittä!! Saimmeko vieläkään sitä ratkaistua?

      Poista
    4. Eipä tainnu tulla ratkaisua.... Makkaran käyttötarkoituksissa vain oltiin (tai siis NE oli) hyvin yksimielisiä ;P

      Poista
    5. Täytynee joskus koittaa saada kiista ratkaituksi. Jep jep!! Vähän turhankin yksimielisiä!

      Poista
  2. Hihii, meillä alkaa Maanantaina ^^
    :D

    VastaaPoista
  3. Meilläkin alkaa koulu maanantaina. :D

    VastaaPoista
  4. Todellakin kannattaa jatkaa nukkeilua, vaikka menisikin ylä asteelle tai sitten olisikin siellä jo! :3 itse olen jo ammattikoulussa ja välillä tulee tunne että olenkos jo liian vanha(?) mutta rakastan mh nukkeja silti^^ Ja hyvää koulun alkua tai jatkoa itse kullekkin!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!! Itsekkin pohdiskelin tuota kun menin seiskalle. Lopulta kuitenkin tulin siihen tuloksee että kuka lopulta on oikeutettu määrittämään mikä sopii minkäkin ikäisille!!! Ikähän on vain numero!!! Tai no sana oikeastaan. Meille kyllä sanottiin terveystiedon tunnilla ettei tällainen ole tervettä. Nuoren pitäisi kokeilla rajojaan ja blaa blaa... Mutta onko se nyt niin huolestuttavaa jos joku ei notku kylillä ryyppäämässä ja mummoja potkimassa.

      Poista
    2. Ei pahalla mut teil on outo terveystiedon ope O.O ihan ku se haluis et kaikki on juomassa pussikaljaa puistoissa ja ängertämässä krapulaisena pitkin kyliä... ELÄKÖÖN ME ERILAISET OLENNOT JOTKA EMME POTKI MUMMOJA!!! minä ainakin nukkeilen hamaan loppuun asti^^ (eli kustomoin mun nuket valmiiks ja ostan sit viel 3 ni oon tehny kaikki jotka haluun:33 )

      Poista
    3. No se oli vähän outo. Onneks se vaihtu nyt. Täällä on erittäin paljon juoppoja. Niitä näkee tuolla pitkin poikin sammuneina ja sekoilemassa. Jotkut yrittää lähennelläkki! Niitä katsellessa ei tee mieli olla samanlainen. Minäkin aijon nukkeilla niin kauan kun se on mahdollista eli toden näköisesti kuolemaan asti. Uskopois tulee kokoajan uusia nukkeja joita tekee mieli customoida. ;)

      Poista
  5. Ihana ihmis susi nukke keinussa.. ;) Itse menen 7 mutta meillä 6 oli jo ylä-astetta. Liityn lukijaksi. Blogisi on ihana. Haluutko käydä edes katsomassa mun blogin? maukannn.blogspot.fi Kirjoittelen monstereista ja elämästäni. kuvaan vähän sitä sun tätä kuvia on melkein joka postauksessa. :) Kiitos jos iityt lukijaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyseessä on Luna. :)
      Kiitos!!!
      Voinhan käydä vilkakisemassa. ;) Lukijaksi en voi koneeni asenne ongelman takia liittyä. :'(

      Poista
    2. Okei, ei se haittaa :)

      Poista
  6. Vasta tiistaina alkaa arki. =)

    VastaaPoista