lauantai 5. tammikuuta 2013

Asuntoesittely

Päätin nyt sitten esitellä monsterieni asunnon. Se on ahdas pieni 4 nuken koppero ja kuvausta hankaloittaa sekin että pöytä lampun pitää olla siinä edessä.

Ensinnäkin asunnon "kattoräystäässä" on tuommoinen sydänkristalli.
Nyt sitten koko asunto. Eli ei mikään tilaihme. Sänky vie aika paljon tilaa.
Siinä on sitten tuollainen peilipöytä. Monsterit käyttävät myös ruokapöytänä. Joskus kyllä tuntuu myös että monsterini katsovat siitä telkkaria. Esim. Luna monesti syö sängyllä popcornia ja tuijottelee peiliin. Päältä löytyy siis Yuran mukana tulleet popparit, vaatepakkauksen drinkki ja tuo SS Ghoulian aivokookosjuoma. Koristeita löytyy valkoinen kivi ja joku lasipallo. Myös säilytys tilaa on yhden nuken tavaroille.
Ja tuo on jotain aivan upeaa. Löysin kirpparilta tuollaisen monstereille sopivan laavalampun tyylisen koristeen. Vielä kun löytäisi patterit.
Tuossa on sitten vähän tarkemmin tuo valekirja jota käytän kaappina. Säilytän siellä telineiden palasia, harjoja ja Stellan tai Lunan osia. Päällä on Yura Lunalle joululahjaksi antama kristalliankka. Sitten kaapin vieressä on tuollainen lipasto. Tilaa kolmen nuken tavaroille. Säilytän aina yhdessä laatikossa yhden nuken alkuperäis vaatteita ja heille antamiani vaatteita. Ylin laatikko on Lunan ja Stellan ja sisältää kimonon/haalarin ja CAM lohiksen vaatteet. Keskimmäinen on Yuran ja sisältää aamutossut, pilkkupöksyt ja pilkku-uniläpät. Viimeinen on SS Ghoulian ja on toistaiseksi tyhjillään.
Lipaston päältä löytyy sileä kivi, ametisti, joku kirja ja nuo vaatepakkukssen suurentavat lasit.
Katosta roikkuu tuollainen outo killutin. Oli ennen avaimen perä mutta hajotin sen joten se löytyynyt tältä.
Lattialla on Aave Marian joskus koulussa tekemä matto.
Sitten sänkyihin. Vanha sänky järjestelmä. Nykyään tuo tyyny on yläsängyssä.
Nykyinen sänky on sitten tuollainen kerrossänky. SS Ghoulia ja Luna/Stella nukkuvat alhaalla ja Yura ylhäällä.
Yläsänky yhdellä jätti tyynyllä. Seinässä on myös tuollainen outo naamio.
Alasänky. Kaksi tyynyä.
Peilipöytä seinältä löytyy Kolme jotain helmeä.


Tällaisessa asunnossa nukkeni siis asuvat silloin kun en tee heillä mitään.

3 kommenttia:

  1. Hieno asunto :D minulla nukkejeni asunnon uudistus menossa, entinen oli vähäsen liian ahdas kaikille nukeilleni, etenkin kun pikkusiskoni nuketkin asuvat samassa kaapissa -___-` nyt olen saanut jo kolmakerrosta sisustettua, kaksi vielä sisustamatta ;D

    VastaaPoista
  2. Kiva jos tykkäät. Huoneessasi ei taida olla kohta muuta kuin nukkeja. Toivottavasti uusi sisustus on yhtä ihana kuin vanhakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä huoneestani toiseksi löytyy muutakin, tosin nuket ovat nt vallanneet yhden kokonaisen kaapin :D

      Poista