torstai 18. kesäkuuta 2015

Aika ryhdistäytyä!!!

No niin peruskoulu on kahlattu läpi ja samoin Desucon. Kuten taisin jo aiemmin mainita ysin kevät osoittautui luulemaani kiireisemmäksi ja sitten tuli heti perään Desucon ja yhteishaun tulokset sekä kouluun ilmoittautumiset.

Mistä pääsemmmekin näpsäkkäästi seuraavaan aiheeseen! Eli sain opiskelupaikan juuri sieltä mistä halusinkin ja tämä opiskelu paikka vaatii muuttoa. Muutan siis nyt täältä Pohjois-Pohjanmaan tuppukylästä Tampereelle. Tämä on nyt siis erikoislukio jos jotain kiinnostaa. Mutta se kuitenkin tarkoittaa sitä että osa nukeistani hyppää muuttolaatikkoon tässä jossain kohtaa kesää. Mukaani otan vain tässä blogissa esiintyvät nuket ja oma puoleni keräily kokoelmasta jää tänne. Tässä kesän aikana ei nyt taia tulla hirveesti postauksia koska tosiaan tuo muutto ja lisäksi koneeni on nyt niin romuna ettei sillä postauksia kirjotella tai tehä muutakaan. Mutta sitten kun saan uuden koneen tässä niin ehkä se siitä!

Ja joskus tulevaisuudessa voisi ehkä miittailla siellä Tampereella! ;)

Ai niin ja tein siskoni painostuksesta instan joten tervetuloa! Sielläkin minut löytää ihmesusi nimellä! Olen aika aloittelija vielä mutta kyllä se siitä.

-Ihmesusi-

P.s. Jos nyt saan niin pistän tähän loppuun ihanan kännykkä laatua olevan kuvan uudesta hankinnastani!

1 kommentti: